FOTO Tartă cu feta, şuncă şi cimbru
N-are crustă şi este foarte uşor de preparat. Ce mai, tarta ideală!
Ingrediente
3 ouă 250 ml lapte mai puţin gras 100 ml smântână dulce 1 ardei iute roşu, tocat 2 felii şuncă, tocată 100 g brânză feta 2 linguri făină cimbru sau rozmarin verde şi uscat
Mod de preparare
Amestecă într-un bol cele 3 ouă împreună cu laptele şi smântâna. Adaugă ardeiul iute, şunca, brânza feta şi făina.
Trebuie să amesteci bine. Apoi, torni pur şi simplu într-un vas pe care l-ai uns cu grăsime în prealabil. Presară deasupra mult cimbru sau rozmarin.
Bagă la cuptorul încins, la o temperatură de 200 de grade celsius pentru 40 de minute. O poţi mânca rece sau caldă. şi, la fel de bine o poţi servi cu salată.
sursa: sweetashoney.co.nz