Friptură de vită cu cartofi în folie
Rapid şi uşor de preparat, friptura de vită cu cartofi în folie este atât de apetisantă încât va deveni una din reţetele tale favorite.
Ingrediente
900 g carne de vită, tăiată bucăţele
450 g cartofi, feliaţi
1 lingură usturoi pisat
1 linguriţă ceapă pudră
1 linguriţă oregano
1 linguriţă pătrunjel
1 linguriţă cimbru
3 linguri ulei
sare
piper
Mod de preparare
Într-un bol, amesteci carnea, cartofii, uleiul, usturoiul, sare şi piper, după gust şi restul condimentelor. Aşezi compoziţia pe 4 straturi de folie de aluminiu egale, apoi o împachetezi cu grijă.
Pui într-o tavă sau vas termorezistent. Dai la cuptorul preîncălzit la 220 °C, 20-25 de minute. Serveşti cu extra cimbru sau pătrunjel.
Sursa http://www.lecremedelacrumb.com