Inele din ceapă
Din când în când merităm să ne răsfăţăm şi cu această delicatesă, mai ales dacă o servim alături de un hamburger.
De ce ai nevoie pentru inele de ceapă
2 cepe
1 cană făină
1 lingură praf de copt
1 cană lapte
1 cană pesmet
1 ou
sare
ulei, pentru prăjit
Cum se prepară inelele de ceapă
Combină făina, praful de copt şi sarea. Curăţă ceapa şi taie-o felii. Trece fiecare inel de ceapă prin amestecul de făină şi pune-l pe o farfurie. Pune peste făina rămasă oul bătut şi laptele. Trece din nou inelele de ceapă prin acest amestec, scoate-le şi scutură excesul de compoziţie.
Pune pesmetul într-o farfurie şi trece inelele de ceapă prin pesmet. Încinge uleiul şi prăjeşte inelele treptat, până devin uşor rumene. Scoate-le pe un şervet absorbant.
Sursa foto www.fromjamestojamie.wordpress.com