Inele din ceapă

inele de ceapa jpeg

Din când în când merităm să ne răsfăţăm şi cu această delicatesă, mai ales dacă o servim alături de un hamburger.

De ce ai nevoie pentru inele de ceapă

2 cepe

1 cană făină

1 lingură praf de copt

1 cană lapte

1 cană pesmet

1 ou

sare

ulei, pentru prăjit

Cum se prepară inelele de ceapă

Combină făina, praful de copt şi sarea. Curăţă ceapa şi taie-o felii. Trece fiecare inel de ceapă prin amestecul de făină şi pune-l pe o farfurie. Pune peste făina rămasă oul bătut şi laptele. Trece din nou inelele de ceapă prin acest amestec, scoate-le şi scutură excesul de compoziţie.

Pune pesmetul într-o farfurie şi trece inelele de ceapă prin pesmet. Încinge uleiul şi prăjeşte inelele treptat, până devin uşor rumene. Scoate-le pe un şervet absorbant.

Sursa foto www.fromjamestojamie.wordpress.com

www.fromjamestojamie.wordpress.com