Jeleu cu portocale

orange jelly dessert jpeg

Uşor de preparat şi foarte potrivit pentru o masă festivă.

Ingrediente

20 g gelatină 1 pahar zeamă de portocale 1 portocală tăiată felii 2 linguriţe coajă rasă de portocală 1 pahar zahăr 1 pahar apă caldă 2 linguri apă rece frunze de mentă

Cum se prepară

Se înmoaie gelatina în apă rece timp de 30 de minute, apoi se dizolvă cu apă clocotită, în care se adaugă cele două linguriţe de coajă rasă de portocale.

Se adaugă zahărul, zeama de portocale şi se amestecă. Se pune această compoziţie în cupe, stropite în prealabil cu apă rece, se decorează cu felii de portocale proaspete şi o frunză de mentă. Se lasă la rece până în momentul servirii.

sursa foto: Fotolia



Recente

cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg
zacusca de vinete horia virlan shutterstock 1824405308 jpg