Julien din carne de viţel

1 img 2251 jpg jpeg

Este o plăcere să-l vezi la lucru, în bucătărie pe chef Jakob Hausmann. Ne-a primit cu drag în „regatul“ său şi ne-a pregătit şi o delicioasă reţetă de julien cu carne de viţel.

Ingrediente

180 g carne de viţel tăiată julien 20 ml coniac 20 g făină 50 ml vin alb 100 ml sos de carne 50 ml smântână dulce 50 g ciuperci tăiate 1 ceapă tăiată mărunt sare piper ulei de floarea-soarelui 200 g cartofi fierţi, răciţi şi daţi prin răzătoare 50 g unt sare

Cum se prepară

Tragi cartofii în unt, pe o parte şi pe cealaltă şi îi scoţi pe o farfurie.

Pui carnea în ulei încins, amesteci, apoi adaugi ciupercile şi ceapa. Torni coniacul, presari făina şi amesteci să nu se fromeze cocoloaşe, pui vinul şi sosul de carne. Guşti şi potriveşti de sare şi piper, dai focul mic şi mai laşi câteva minute să se relaxeze carnea.

Serveşti julienul de viţel stropit cu smântână alături de cartofi.

image


Recente

cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg
zacusca de vinete horia virlan shutterstock 1824405308 jpg