Macarons cu cacao

macarons cu cacao jpeg

Despre macarons putem spune că sunt în vogă şi că sunt atât de rafinate încât visezi la gustul lor de multe ori. Iată o reţetă simplă şi ieftină pentru aceste prăjiturele.

Ingrediente

Pentru macarons 4 albuşuri 300 g zahăr pudră 1 linguriţă ness 100 g migdale măcinate

200 g unt

200 g zahăr pudră

50 g cacao

2 linguri nucă măcinată

esenţă de rom

Cum se prepară

Se amestecă migdalele cu zahărul şi se cerne printr-o sită. Se bate albuşul spumă cu o lingură de zahăr pudră până devin „băţoase”. Se adaugă nessul dizolvat în puţină apă şi se amestecă uşor cu o spatulă. Se presară treptat în albuş amestecul de migdale şi se amestecă uşor. ­Într-o tavă tapetată cu hârtie se toarnă cu un poş cantităţi mici din compoziţie. Se ­lasă la loc cald până se ­face o crustă deasupra. Se coc 10 minute, la foc mic. Se mixează spumă ­untul cu zahărul, se adaugă cacaua, esenţă de rom şi ­nuca măcinată. Se lipesc ­câte două macarons cu crema de cacao.



Recente

img 1 jpeg
cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg