Mousse de ciocolată

p copia jpeg

Dacă ciocolata este desertul tău preferat, atunci cu siguranţă vei adora această prăjitură cremoasă.

Ai nevoie de

4 albuşuri

4 gălbenuşuri

500 ml lapte

125 g

150 g zahăr

100 g făină

2 linguri cafea instant

25 g cacao

2 linguri rom

Dă drumul la cuptor. Topeşte untul şi lasă-l la răcit. Încălzeşte laptele şi adaugă în el cacaua, cafeaua şi romul. Bate gălbenuşurile împreună cu zahărul până devin ca o cremă, încorporează în el untul, compoziţia de lapte şi făina. Bat albuşurile spumă tare şi adaugă-le în compoziţie, amestecând uşor cu o spatulă.

Unge o formă de chec cu ulei, pune compoziţia şi dă-o la cuptor pentru aproximativ 1 oră. Lasă să se răcească complet înainte să o tai.

Sursa foto http://migrandiversion.blogspot.com.es

http://migrandiversion.blogspot.com.es