Mousse de ciocolată
Dacă ciocolata este desertul tău preferat, atunci cu siguranţă vei adora această prăjitură cremoasă.
Ai nevoie de
4 albuşuri
4 gălbenuşuri
500 ml lapte
125 g
150 g zahăr
100 g făină
2 linguri cafea instant
25 g cacao
2 linguri rom
Dă drumul la cuptor. Topeşte untul şi lasă-l la răcit. Încălzeşte laptele şi adaugă în el cacaua, cafeaua şi romul. Bate gălbenuşurile împreună cu zahărul până devin ca o cremă, încorporează în el untul, compoziţia de lapte şi făina. Bat albuşurile spumă tare şi adaugă-le în compoziţie, amestecând uşor cu o spatulă.
Unge o formă de chec cu ulei, pune compoziţia şi dă-o la cuptor pentru aproximativ 1 oră. Lasă să se răcească complet înainte să o tai.
Sursa foto http://migrandiversion.blogspot.com.es