Muşchi de porc în baghetă
Muşchiul de porc poate fi preparat în diverse feluri. Trebuie neapărat să-l încerci în baghetă franţuzească, asezonat cu condimente care-i oferă un gust delicios.
Ingrediente
un muşchi de porc sare 1 lingură cu vârf amestec de condimente 8 felii de prosciutto 1 baghetă franţuzească ulei de măsline extra virgin
Mod de preparare
Încinge cuptorul. Verifică dacă muşchiul de porc este uscat şi asezonează-l cu sare şi jumătate din lingura de condimente.
Acoperă muşchiul de porc cu 4 din feliile de prosciutto. Taie bagheta astfel încât să poţi introduce muşshiul de porc în ea. După ce ai tăiat-o înlătură miezul, dar nu în totalitate.
Stropeşte cu ulei de măsline şi asezonează cu restul de amestec de condimente.
Pune muşchiul de porc în interiorul baghetei şi acoperă bagheta cu restu de felii de prosiutto. Stropeşte bagheta cu ulei de măsline pe ambele părţi. Pune-o la cuptor pentru 40-45 de minute.
Las-o la răcit 10 minute şi tai-o înainte de servire .
Sursa: Many kitchens