Pacheţele cu piersici

IF58572 A jpeg

Piersicile pârguite încă ne mai zâmbesc de pe tarabele din pieţe. Motiv pentru care îţi dăm încă o idee cum să le prepari.

Ingrediente

Pentru aluat

300 g făină 200 g unt 200 g smântână un vârf de cuţit de sare 6-8 piersici

Pentru cremă

400 g brânză de vaci

2 ouă

2-3 linguri de zahăr

esenţă de vanilie

Mod de preparare

Se amestecă făina cu untul şi cu sarea şi se adaugă smântâna. Se face un aluat moale, care se lasă la rece 2-3 ore.

Amestecă cu mixerul brânzica de vaci (scursă în prealabil) cu ouăle şi cu zahărul. La sfârşit, după ce s-au încorporat toate ingredientele, se adaugă esenţa de vanilie.

Scoate aluatul de la frigider şi întinde foi de 2 centimetri grosime cu ajutorul unei vergele. Împarte-le în pătrate cu latura de aproximativ 5 centimetri. Pune în centrul pătratelor cremă de brânză şi aproape o jumătate de piersică, tăiată cubuleţe.

Împătureşte aluatul astfel încât brânza să nu se scurgă şi pune pacheţelele formate într-o tavă tapetată la cuptor pentru aproximativ jumătate de oră, la foc potrivit.

sursa foto: Profimedia



Recente

cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg
zacusca de vinete horia virlan shutterstock 1824405308 jpg