Panna cotta cu miere

panna cotta site1 jpeg

Atunci cânde te gândeşti la rafinatele deserturi italiene, panna cotta se numără printre cele mai apreciate. Uite cât de uşor se prepară.

Ai nevoie de

1 lingură şi jumătate gelatină incoloră

2 linguri apă rece

1 cană şi jumătate smântână

¼ cană miere

1 lingură lavandă uscată

1 cană lapte

Într-un vas mic amestecă gelatina cu apa şi las-o la înmuiat 5 minute. Unge formele cu 1 strop de ulei.

Într-o tigaie încălzeşte smântâna, mierea şi lavanda uscată, însă ai grijă să nu fiarbă compoziţia. Amestecă până se omogenizează mierea, după care strecoară. Adaugă gelatina şi amestecă cel puţin 1 minut pentru a nu se forma cocoloaşe de gelatină. Încorporează şi laptele. Toarnă compoziţia în forme, pe care să le dai la frigider peste noapte. Pentru a scoate desertul din fome mai uşor, ţine formele în apă fierbinte câteva secunde. Serveşti alături de ce fructe preferi.

Sursa foto http://thekiwicook.com

http://thekiwicook.com



Recente

cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg
zacusca de vinete horia virlan shutterstock 1824405308 jpg