Paste cu migdale, şuncă şi portocale

SONY DSC jpeg

Astăzi încercăm o combinaţie mai puţin obişnuită de ingrediente, dar plină de savoare.

Ingrediente:

300 de grame de paste fettucine 4 felii de bacon tocate mărunt un sfert de cană de migdale tocate o jumătate de cană de smântână coaja de la o portocală zeama de la două portocale sare şi piper negru măcinat un sfert de cană de parmezan ras

Mod de preparare:

Se fierb pastele conform instrucţiunilor de pe ambalaj. Într-o crăticioară, amestecaţi un sfert de cană de apă, smântâna, sucul şi coaja de portocale. Lăsaţi compoziţia la fiert, amestecând din când în când, apoi reduceţi temperatua şi adăugaţi pastele. Lăsaţi un minut pe foc, pentru ca sosul să intre în paste, apoi stingeţi aragazul şi presăraţi parmezan ras, şunca şi migdalele peste.

Sursa: cookingclassy.com



Recente

cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg
zacusca de vinete horia virlan shutterstock 1824405308 jpg