Pâté de Champagne

pate de champagne jpeg

Cum ar fi această ruladă inspirată din meniuri franţuzeşti fără aroma puternică de usturoi?Această legumă picantă şi foarte aromată şi-a găsit deja loc în toate bucătăriile lumii şi a făcut istorie cu sosurile în care este ingredient principal. Dacă vrei un sos delicios pentru condimentarea mâncărurilor, poţi prepara un ulei în care adaugi câţiva căţei de usturoi tăiaţi fin. Îl foloseşti apoi pentru aromatizarea fripturilor, mâncărurilor şi a salatelor mai consistente.

Ingrediente

500 g ficăţei de pasăre 450 g cârnăciori 450 g carne slabă de miel 2 căţei usturoi 1 linguriţă măghiran 1 linguriţă cimbru 1 linguriţă sare 1 linguriţă boia 4 ouă 1 ½ ceaşcă şampanie

Mod de preparare

Toci carnea, cârnăciorii şi ficăţeii, îi amesteci şi freci bine până se omogenizează. Adaugi usturoiul zdrobit, măghiranul, cimbrul, ­boiaua şi ­sare. Adaugi ouăle bătute şi şampania.

Torni compoziţia ­într-un vas uns şi tapetat şi coci în cuptorul bîncins două ore. Laşi să se răcorească şi răstorni vasul pe un platou sau tai felii în vas.



Recente

img 1 jpeg
cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg