Pere în sos de vin

pere in sos de vin jpeg

Bogată în apă, para conţine în mare parte glucide, datorită cărora este energizantă. raţie indexului său glicemic scăzut acest fruct este indicat suferinzilor de diabet.

Ce ai nevoie

4 pere mai tari 150 g zahăr brun 2 linguri miere 1 baton de scorţişoară 3-4 cuişoare parfumate 750 ml vin roşu demidulce 1 lămâie

Cum se prepară

Într-o oală se pun la fiert, la foc potrivit, vinul, zahărul, mierea, coaja de la lămâie tăiată fâşii, cuişoarele şi batonul de scorţişoară. Separat, se curăţă perele de coajă, păstrând codiţele intacte, apoi se introduc în oala cu vin şi mirodenii, nu înainte de a scoate coaja de lămâie şi batonul de scorţişoară. Se lasă la fiert, la foc mic, acoperite

cu capac, circa 30 de minute. Se scot perele pe un platou, cu o spumieră, având grijă să nu se sfărâme şi se continuă fierberea sosului până se îngroaşă. După ce se răceşte, sosul se toarnă peste pere. Se lasă le rece circa 30 de minute şi se servesc. Se poate adăuga şi o cupă de îngheţată de vanilie alături.



Recente

img 1 jpeg
cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg