Peşte învelit în dovlecel

Nicio masă fără peşte! Şi dacă ai nişte peşte prin frigider, de ce să nu încerci această reţetă de pacheţele cu dovlecel la grătar?
Dificultate mică Preparare 55' Pentru 4 porţii
Ingrediente
700 g fileuri de peşte
2 dovlecei fragezi
frunze de busuioc
2-3 cuişoare parfumate
tarhon
2 căţei de usturoi
1 praf nucşoară rasă
oregano
sare
piper
lămâie
salată pentru decor
Mod de preparare
Speli dovleceii, îi tai felii subţiri, pe lungime, îi pudrezi cu sare şi piper şi îi laşi să stea la rece 15 minute. Procedezi la fel cu fileurile de peşte, pe care le condimentezi cu
ierburi aromate, usturoi zdrobit, nucşoară rasă şi în care înfigi 2-3 cuişoare parfumate.
Laşi apoi peştele la rece să se aromatizeze şi să se condimenteze.
Întinzi pe planşetă feliile de dovlecei, una lângă alta, aşezi deasupra, în curmeziş, fileurile de peşte şi le acoperi ca într-un pacheţel. Procedezi la fel până epuizezi toate ingredientele,
apoi aşezi pacheţelele pe grătarul bine încins şi le rumeneşti pe ambele părţi circa 10-12 minute.
Le serveşti imediat, însoţite cu felii de lămâie şi salată verde.