Piept de pui în sos alb

pui in sos alb jpeg

Un preparat plin de savoare, cu un sos cremos şi o aromă uţoară de usturoi. Află cum se prepară pieptul de pui în sos alb!

De ce ai nevoie pentru piept de pui în sos alb

2 piepţi de pui

½ linguriţă paprika

3 linguri unt

4 căţei de usturoi

250 ml supă de pui

100 ml smântână

50 g parmezan ras

sucul de la 1 lămâie

400 g spanac

sare

piper

Cum se prepară piept de pui în sos alb

Dai drumul la cuptor. Tai piepţii de pui felii nu foarte subţiri, pe care le asezonezi cu sare şi piper. Topeşti două linguri de unt într-o tigaie, aşezi feliile de pipet de pui, pe care le rumeneşti pe fiecare parte câte 2-3 minute. Le scoţi şi aşezi în loc restul de unt, după care adaugi căţeii de usturoi curăţaţi şi mai laşi 1 minut. Pui supa de pui, smântâna, parmezanul şi zeama de lămâie. Când începe să fiarbă, pui spanacul tocat şi când sosul s-a îngroşat, adaugi feliile de pui. Dai vasul la cuptor 25-30 de minute.

Sursa foto http://recipesworthrepeating.com

http://recipesworthrepeating.com