Piept de pui în sos alb
Un preparat plin de savoare, cu un sos cremos şi o aromă uţoară de usturoi. Află cum se prepară pieptul de pui în sos alb!
De ce ai nevoie pentru piept de pui în sos alb
2 piepţi de pui
½ linguriţă paprika
3 linguri unt
4 căţei de usturoi
250 ml supă de pui
100 ml smântână
50 g parmezan ras
sucul de la 1 lămâie
400 g spanac
sare
piper
Cum se prepară piept de pui în sos alb
Dai drumul la cuptor. Tai piepţii de pui felii nu foarte subţiri, pe care le asezonezi cu sare şi piper. Topeşti două linguri de unt într-o tigaie, aşezi feliile de pipet de pui, pe care le rumeneşti pe fiecare parte câte 2-3 minute. Le scoţi şi aşezi în loc restul de unt, după care adaugi căţeii de usturoi curăţaţi şi mai laşi 1 minut. Pui supa de pui, smântâna, parmezanul şi zeama de lămâie. Când începe să fiarbă, pui spanacul tocat şi când sosul s-a îngroşat, adaugi feliile de pui. Dai vasul la cuptor 25-30 de minute.
Sursa foto http://recipesworthrepeating.com