Piept de pui la grătar cu lămâie şi piper

Cu siguranţă acest piept de pui va fi preferatul tău pentru zilele de vară! Aromele uşor piperate vor fi îmblânzite de lămâie.
Timp de preparare 30 minute Pentru 6-8 porţii
Ingrediente
4 bucăţi piept de pui mari, înjumătăţite şi bătute cu ciocanul uşor
¼ cană ulei de măsline
zeama de la 1 lămâie
1 ½ linguriţă sare
1 căţel de usturoi
2 linguri ceapă, tocată
1/8 linguriţă cimbru
1/8 linguriţă chimion
1 lămâie, tăiată în 4, pentru garnitură
Mod de preparare
Taie bucăţile de grăsime de pe pieptul de pui. Taie bucăţile de piept de pui în 2. Pune-le într-o şi bate-le uşor cu un ciocan special, pentru a se frăgezi.
Amestecă restul ingredientelor şi toarnă-l în punga unde este pus pieptul de pui. Agită bine pentru a acoperi puiul cu această marinată. Pune punga la frigider pentru 30 de minute.
Încălzeşte grătarul la foc mediu. Pune pieptul de pui pe grătar şi lasă-l câte 10-15 minute pe fiecare parte sau până se găteşte.
Garniseşte puiul cu bucăţile de lămâie, pe care le poţi stoarce în timp ce mănânci.
Sursa: http://www.garnishandglaze.com