Piept de pui umplut cu spanac

StuffedChicken2372 thumb 596x350 136500 jpeg

Această reţetă se poate servi cu garnitură de orez, tăiţei sau salată. Vă recomandăm s-o încercaţi.

Ingrediente:

o jumătate de cană de maioneză un pachet de spanac decongelat 70 de grame de brânză feta 2 căţei de usturoi zdrobiţi 4 piepturi de pui 4 fâşii de bacon

Mod de preparare:

Preîncălziţi cuptorul la 190 de grade Celsius. Într-un bol mediu, amestecaţi maioneza, spanacul, brânza feta şi usturoiul. Faceţi un buzunar în fiecare bucată de piept de pui, umpleţi-l cu amestecul de spanac, rulaţi câte o fâşie de bacon în jurul lui şi înfigeţi o scobitoare pentru a fixa şunca. Se lasă la cuptor timp de o oră.

Foto: cbc.ca



Recente

cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg
zacusca de vinete horia virlan shutterstock 1824405308 jpg