Plăcintă mexicană

placinta mexicana jpeg

O petrecere pentru copii poate fi îmbogăţită cu gustări din meniuri ale altor popoare.

Ingrediente 2 piepţi de pui 100 g bacon 200 g caşcaval ras 200 g porumb 1 ceapă ulei 4 tortilla 4 linguriţe oregano proaspăt pătrunjel tăiat fin boia iute sare piper boia dulce

Mod de preparare

Căleşti ceapa în puţin ulei, apoi scurgi şi dai deoparte. Condimentezi carnea după gust şi o laşi pe un grătar încins, la foc mediu, până se pătrunde, apoi o tai fâşii. Aşezi o foaie de tortilla într-o tavă rotundă şi tapetată şi pui jumătate din cantitatea de pui, bacon tăiat, ceapă călită, porumb, oregano, boia şi presari caşcaval.

Acoperi cu o altă foaie pe care pui caşcaval şi dai la cuptor până se rumeneşte. Procedezi la fel cu celelalte două foi. Le serveşti presărate cu pătrunjel.