Platou festiv
Pentru masa de Înviere avem o propunere simplă şi delicioasă: un platou festiv cu ouă umplute.
Ingrediente
5 ouă 3 ciuperci 2 linguri muştar 2 linguri maioneză sare piper 1 linguriţă pastă hrean ½ ardei gras roşu sau pătrunjel
1 lingură maioneză
pătrunjel proaspăt
3 roşii
frunze de salată
Mod de preparare
Fierbi ciupercile, le scurgi bine de apă şi le tai cubuleţe. Fierbi ouăle tari, le cureţi de coajă şi le tai pe jumătate. Le scoţi gălbenuşurile şi le pasezi într-un bol separat. Adaugi maioneza, muştarul, hreanul şi ciupercile, le amesteci şi asezonezi cu sare şi piper, după gust. Cu o linguriţă, umpli fiecare „cuib“ de albuş. Ornezi cu puţină maioneză şi pătrunjel proaspăt. Aşezi pe un platou cu frunze de salată şi sferturi de roşii.