Prăjitură cu ananas

prajitura cu ananas jpeg

O prajitura cu ananas foarte cremoasa, în care este folosit fructul specific acestui sezon.

Ai nevoie de

Pentru blat

135 grame biscuiţi digestivi

60 g unt

Pentru cremă

60 g unt

100 g zahăr pudră

1 ou

1 lingură esenţă de vanilie

350 g frişcă

½ ananas

Zdrobeşte biscuiţii şi amestecă-i cu untul topit. Pune blatul într-o tavă, presând bine. Mixează într-un vas untul la temperatura camerei cu zahărul pudră, până devine cremos. Adaugă oul şi esenţa de vanilie. Pune crema peste blat. Întinde un strat de bucăţi de ananas, iar deasupra pune frişca. Dacă vrei, mai poţi presăra pe deasupra prăjiturii câteva linguri de biscuiţi zdrobiţi. Dă prăjitura cu ananas la frigider pentru măcar 5 ore.

Prăjitură cu morcovi (reţetă de post)

Prăjitură cu morcovi (reţetă de post)

Prăjitură cu gem şi bezea

Prăjitură cu gem şi bezea

Prăjitură cu nucă Sumegi

Prăjitură cu nucă Sumegi

Sursa foto http://anitalianinmykitchen.com

http://anitalianinmykitchen.com