Prăjitură cu ciocolată, fără coacere
Nu este greu de preparat această prăjitură cu ciocolată, fără coacere, dar trebuie să ai răbdare să se răcească şi să se întărească crema.
De ce ai nevoie pentru prăjitură cu ciocolată, fără coacere
400 g biscuiţi cu ciocolată
¼ pachet unt
120 g ciocolată neagră
200 g cremă de brânză
1 linguriţă esenţă de vanilie
200 g frişcă
Cum se prepară prăjitură cu ciocolată, fără coacere
Zdrobeşti biscuiţii şi-i amesteci cu untul topit, după care-i aşezi într-o tavă tapetată şi dai blatul la rece pentru 1-2 ore. Topeşti ciocolata şi o laşi la răcorit, după care o amesteci cu crema de brânză, frişca bătută şi esenţa de vanilie. Torni umplutura peste prăjitură şi o dai la rece, pentru alte trei ore. Decorezi după imaginaţie.