Pui cu legume în aspic

1 pui cu legume in aspic jpg jpeg

Aperitiv perfect pentru orice ocazie, fie deosebită ori nu, acest pui cu legume în aspic este alegerea potrivită.

Ingrediente

300 g broccoli 2 morcovi 1 ţelină 1 dovlecel 500 g pui 1 ceapă 80 g gelatină 2 căţei usturoi zdrobiţi 2 albuşuri 1 foaie dafin piper boabe sare

Mod de preparare

Cureţi legumele şi le fierbi întregi (în afară de broccoli) în apă cu sare, cu foaia de dafin şi boabe de piper. Când legumele aproape au fiert, adaugi broccoli, 2 minute, apoi le scoţi deoparte să se răcească. În zeama rămasă, fierbi puiul 20 de minute, apoi scoţi carnea şi îndepărtezi oasele. Strecori zeama. Pui gelatina la înmuiat în apă rece, apoi fierbi puţin în zeama de pui. Laşi la răcit, adaugi usturoiul zdrobit şi albuşurile bătute uşor cu telul şi strecori din nou. Aşezi într-o formă legumele tăiate cubuleţe, bucăţi de pui, torni aspicul şi dai la frigider până a doua zi.



Recente

img 1 jpeg
cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg