Pui cu sos vânătoresc

143927 jpeg

Îţi place carnea de vânat, dar ce spui de o reţetă de pui care rivalizează şi cu cea mai fragedă carne de mistreţ?

Ce ai nevoie › 1 piept de pui › 2 pere tari, curăţate şi tăiate pe lung › 3 linguri unt › 150 g ciuperci tăiate jumătăţi › 5 linguri smântână dulce › 50 ml coniac › 2 linguri ulei › 1 broccoli › sare › piper

Cureţi şi speli pieptul de pui, îl tai jumătăţi şi îl usuci. Speli broccoli şi-l rupi bucheţele. Pui apă la fiert cu sare şi, când

clocoteşte, adaugi bucheţelele de broccoli. Laşi 5 minute şi le scoţi. Încingi untul într-o tigaie şi pui bucăţile de piept. Le rumeneşti frumos pe fiecare parte şi le scoţi pe hârtie absorbantă. Torni uleiul peste unt şi rumeneşti perele. Le scoţi lângă pieptul de pui.

Adaugi ciupercile şi le căleşti aproximativ 5 minute. Pui pieptul de pui şi perele. Căleşti puţin toate ingredientele şi torni coniacul. Flambezi şi, după ce nu mai are flacără, adaugi smântâna. Potriveşti de sare şi piper şi mai laşi aproximativ 12 minute, apoi opreşti focul. Serveşti pieptul de pui cu sosul de pere, ciuperci şi broccoli.



Recente

cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg
zacusca de vinete horia virlan shutterstock 1824405308 jpg