Pulpe de raţă la cuptor

pulpe de rata la cuptor jpeg

Reţeta aceasta poate fi introdusă cu succes în meniul de Crăciun ori de Revelion.

Ingrediente (4 porţii)

4 pulpe raţă sucul de la 1 portocală 3 căţei usturoi ulei 100 ml vin alb sare piper apă ghimbir răzuit cimbrişor (pentru decor)

Mod de prepararea

Ungi pulpele de raţă cu ulei, presari condimentele, stropeşti cu vin şi laşi la frigider peste noapte. Aşezi carnea într-un vas termorezistent şi adaugi sosul de la marinată.

Crestezi pulpele şi pui feliuţe de usturoi. Torni puţină apă în vas şi dai la cuptorul preîncălzit 60-70 de minute. După o oră, torni sucul de portocală şi mai laşi la cuptor până se rumeneşte.



Recente

img 1 jpeg
cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg