Raffaello de casă

Raffaello jpeg

Sunt uşor crocante, cu o cremă fină şi un gust aromat de nucă de cocos. Cum ar să-ţi întâmpini oaspeţii cu un platou de raffaello de casă?

De ce ai nevoie pentru raffaello de casă

400 g lapte condensat

170 g unt

1 lingură esenţă de vanilie

1 lingură esenţă de migdale

200 g fulgi de nucă de cocos

50 g făină de migdale

50 g migdale

Cum se prepară raffaello de casă

Baţi laptele condensat cu untul 2-3 minute, adaugi esenţa de vanilie, cea de migdale, făina de migdale şi trei sferturi din fulgii de cocos. Dă compoziţia la frigider peste noapte, iar dimineaţa formează biluţe în care pui migdale. La final dai bomboanele prin fulgi de nucă de cocos.

Sursa foto http://www.sweetandsavorybyshinee.com

http://www.sweetandsavorybyshinee.com