Rasol de peşte cu sos de migdale

1366042310 6872rasol jpeg

Pentru un meniu festiv ori special, poţi prepara acest rasol de peşte cu sos de migdale, care nu este deloc dificil de gătit.

Ingrediente (2 porţii)

fileuri de peşte oceanic

4 cartofi mici

1 ceapă

2 morcovi

mărar verde

2 linguri zeamă de lămâie

Pentru sos

4 linguri maioneză

1 lingură muştar

1 lingură smântână

zeamă de lămâie

50 g migdale feliate

sare

Mod de preparare: Cureţi cartofii, morcovii şi ceapa, laşi legumele întregi şi pui la fiert în apă cu sare. După ce s-au fiert, scoţi, din zeama în care au fiert 2 linguri de suc de lămâie. Dai în 2-3 clocote fileurile de peşte, apoi le scoţi cu spumiera şi le aşezi pe un platou cald. Separat, amesteci într-un castron, maioneza, muştarul, smântâna, zeama de lămâie şi migdalele feliate. Adaugi sare după gust.

Fileurile de peşte le garniseşti cu frunză de salată verde, morcov şi lămâie. Deasupra torni sosul de migdale.



Recente

cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg
zacusca de vinete horia virlan shutterstock 1824405308 jpg