Raţă umplută cu mere

Rata jpeg

Dacă vă pregătiţi pentru o petrecere sau aveţi musafiri, această reţetă va fi pe placut gurmanzilor...

Ingrediente: 1 raţă 1 kg mere 1 lingură unt sare

Mod de preparare:

Pregătiţi raţa pentru cuptor. Se curăţă câteva mere şi se pun în interiorul raţei, împreună cu ficatul şi se coase cu 2-3 împusături. Se aşează raţa cu spatele pe tavă, se unge cu unt, iar în jurul raţei puneţi câteva mere (sau legume). Se unge tava, se pun 2-3 linguri de apă şi se dă la cuptor. Când este gata se scot aţele şi merele din interior şi se aşează pe o farfurie. Sosul din tavă se pune în sosieră şi se serveşte la friptură.



Recente

cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg
zacusca de vinete horia virlan shutterstock 1824405308 jpg