Roşii Provensal

rosii provensal jpeg

Ideale pentru o masă cu prietenii, aceste roşii pot fi servite calde sau la temperatura camerei. Aceste rosii Provensal sunt la fel de gustoase pe cât de bine arată. Vă recomandăm să le încercaţi.

Ingrediente:

6 roşii medii sare după gust piper după gust o jumătate de legătură de mărar tocat mărunt o cană şi jumătate de pesmet 6 căţei de usturoi zdrobiţi 6 linguriţe de ulei de măsline

Mod de preparare:

Spălaţi roşiile şi tăiaţi-le partea de sus. Folosind o linguriţă, scoateţi-le miezul şi sâmburii. Aşezaţi-le pe o tavă pentru copt şi presăraţi peste el sare şi piper. Într-un bol, amestecaţi pătrunjelul, pesmetul şi usturoiul. Adăugaţi două vârfuri de cuţit de sare şi puţin piper. Umpleţi roşiile cu această compoziţie. Turnaţi câte o linguriţă de ulei de măsline pe fiecare roşie şi lăsaţi aceste rosii Provensal la cuptor timp de 10-15 minute.

Pasta de rosii si ardei

Pasta de rosii si ardei

Scoici in sos de rosii

Scoici in sos de rosii

Tarta cu rosii si dovlecei

Tarta cu rosii si dovlecei

Sursa: wholefoodmarket.com