Rulouri cu foitaj

Eggs in Puff Pastry jpeg

Pentru mesele la care aveţi invitaţi, aceste rulouri pot fi un aperitiv perfect.

Ingrediente

400 g foitaj 200 g şuncă felii foarte subţiri 6 ouă fierte tari 2 linguri muştar 1 praz (partea verde) 1 praf de sare

Mod de preparare

Partea verde de la praz o desfaci în foi, le speli bine şi le fierbi timp de două minute în apă cu un praf de sare. Împarţi aluatul de foitaj în două. Acoperi fiecare foaie de aluat cu frunzele de praz scurse şi uscate, aşezi felii de şuncă, ungi cu muştar şi pui pe lungul foilor câte trei ouă fierte.

Rulezi şi lipeşti bine capetele şi marginea, presând cu degetele. Aşezi rulada cu marginea lipită în sus.

Aşezi rulourile pe o tavă acoperită cu hârtie de copt şi le introduci în cuptorul preîncălzit la 200° C timp de 20-30 de minute, până se rumenesc.

Le serveşti tăiate felii, calde sau reci.