Rulouri cu kiwi

Rezervă-ţi un pic de timp în weekend şi prepară această reţetă savuroasă de rulouri cu kiwi. Familia ta va fi foarte bucuroasă! Iată de ce ingrediente ai nevoie!
Ingrediente:
Pentru blat: 5 ouă, 5 linguri zahăr, 6 linguri făină, 2 linguri suc de kiwi Pentru cremă: 3 foi gelatină, 200g brânză de vaci, 150g zahăr, 6 linguri zeamă de lămâie, 1 linguriţă coajă de lămâie rasă, 2 albuşuri, 2 fructe kiwi
4
35min
medie
Mod de preparare:
Pentru cremă înmoi gelatina în două linguri de apă rece, apoi o pui la foc mic, fără să fiarbă, până se dizolvă. O laşi să se răcorească. Într-un vas, mixezi brânza bine scursă cu zahărul, zeama şi coaja de lămâie. Adaugi gelatina şi albuşurile bătute spumă.
Baţi gălbenuşurile cu zahărul şi le amesteci uşor cu albuşurile bătute spumă tare. Adaugi sucul de kiwi şi făina în ploaie, amestecând uşor, de jos în sus. Torni compoziţia într-o tavă unsă şi tapetată cu hârtie de copt şi o introduci în cuptorul preîncălzit pentru circa 15 minute. Răstorni blatul pe un şervet, rulezi cu tot cu hârtie şi o laşi la rece.
Cureţi fructele de kiwi de coajă şi le tai felii sau cuburi, după preferinţă. Desfaci rulada, desprinzi hârtia, întinzi crema pe blat, presari feliile de kiwi şi rulezi. Laşi la rece câteva ore înainte să o serveşti.