Rulouri cu șuncă și cașcaval
Rulourile cu șuncă și cașcaval sunt gustări rapide și delicioase, ideale pentru micul dejun, brunch sau ca aperitiv la petreceri.
Ingrediente
8 felii pâine toast
200 g șuncă
50 g unt
200 g cașcaval
2 ouă
50 ml lapte
sare
piper
ketchuproșii, pentru decor
Mod de preparare
Îndepărtezi marginile feliilor de pâine și întinzi miezul cu un sucitor pentru a le face mai subțiri și ușor de rulat. Așezi pe fiecare felie de pâine câte o bucată de șuncă și una de cașcaval. Rulezi cu grijă fiecare felie de pâine și prinzi capetele cu scobitori, dacă este necesar.
Încingi untul într-o tigaie mare. Treci fiecare rulou în amestecul de ouă și lapte, apoi le prăjești în tigaie pe ambele părți până devin aurii și crocante.
Transferi rulourile pe o tavă și le bagi în cuptorul preîncălzit pentru 10 minute, pentru a se topi bine cașcavalul din interior.
Scoți rulourile din cuptor și le lași să se răcească ușor. Îndepărtezi scobitorile și servești cu ketchup alături. Decorezi cu roșii proaspete.