Rulouri cu șuncă și cașcaval

Rulourile cu șuncă și cașcaval sunt gustări rapide și delicioase, ideale pentru micul dejun, brunch sau ca aperitiv la petreceri.

rulouri cu sunca si cascaval jpg

Ingrediente

8 felii pâine toast

200 g șuncă

50 g unt

200 g cașcaval

2 ouă

50 ml lapte

sare

piper

ketchuproșii, pentru decor

Mod de preparare

Îndepărtezi marginile feliilor de pâine și întinzi miezul cu un sucitor pentru a le face mai subțiri și ușor de rulat. Așezi pe fiecare felie de pâine câte o bucată de șuncă și una de cașcaval. Rulezi cu grijă fiecare felie de pâine și prinzi capetele cu scobitori, dacă este necesar.

Încingi untul într-o tigaie mare. Treci fiecare rulou în amestecul de ouă și lapte, apoi le prăjești în tigaie pe ambele părți până devin aurii și crocante.

Transferi rulourile pe o tavă și le bagi în cuptorul preîncălzit pentru 10 minute, pentru a se topi bine cașcavalul din interior.

Scoți rulourile din cuptor și le lași să se răcească ușor. Îndepărtezi scobitorile și servești cu ketchup alături. Decorezi cu roșii proaspete.