Rulouri din hering

rulouri din hering StockFood 00270288 jpeg

Un tărâm de poveste, foarte îndepărtat şi aproape necunoscut de noi, Scandinavia are povestea bucătăriei ei. Una dintre ele, ţi-o povestim chiar noi.

Preparare: 1 h 45 minute Dificultate: mică 6 porţii

Ingrediente

10-12 file de hering

10-12 cartofi mici

zeama de la o lămâie

50 g unt

sare

piper

Pentru sos

300 ml smântână

4 ouă

100 g caşcaval

1 legătură mărar verde

sare

piper

Preparare

1. Usuci fileurile de peşte cu prosoape absorbante, le condimentezi cu sare şi piper, după gust, şi le stropeşti cu zeama de lămâie. Le laşi la rece cel puţin 30 de minute.

2. Între timp, fierbi cartofii în apă cu sare, îi scurgi, îi cureţi de coajă şi îi laşi să se răcească. Îmbraci cartofii în fileurile de peşte şi le aşezi în picioare într-un vas termorezistent uns cu unt.

3. Amesteci smântâna cu ouăle bătute, cu mărarul tocat mărunt, cu caşcavalul şi torni compoziţia peste fileurile din vas. Le introduci în cuptorul preîncălzit pentru 40-45 de minute. Le serveşti calde.

sursa foto: StockFood



Recente

cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg
zacusca de vinete horia virlan shutterstock 1824405308 jpg