Rulouri din pâine prăjită

rulouri de paine prajita jpg

Vrei o gustare rapidă? Îţi recomandăm această reţetă de rulouri din pâine prăjită.

Ingrediente

8 felii pâine

8 felii şuncă

8 felii brânză (cheddar, mozzarella sau după preferinţă)

2 linguri unt topit

frunze proaspete de busuioc, pentru decor

ketchup, după gust

Mod de preparare

Încălzești cuptorul și pregătești o tavă de copt tapetată cu hârtie. Cu un cuțit, tai marginile feliilor de pâine, apoi cu un sucitor le subțiezi ușor. Pe o suprafață de lucru, așezi fiecare felie de pâine și pui peste fiecare o felie de șuncă și una de brânză. Rulezi fiecare fâșie strâns, începând de la un capăt, pentru a forma rulourile. Ungi fiecare rulou cu unt topit, cu ajutorul unei pensule de bucătărie.

Așezi rulourile în tava pregătită și le dai la cuptor 10-12 minute sau până când devin ușor aurii și crocante. După ce sunt gata, scoți rulourile din cuptor și le lași câteva minute să se odihnească. Se servesc cu ketchup, decorate cu frunze proaspete de busuioc.