Salată cu ou şi peşte

catalina egg salad with cured salmon tarragon jpeg

Un aperitiv perfect pentru atunci când musafirii îţi umplu casa.

Ingrediente

4 ouă 1 ardei gras roşu sau capia 1 macrou afumat 2 cartofi lipii mici sare piper tarhon

Mod de preparare

Se fierb ouăle moi. Cartofii se fierb în coajă, apoi se curăţă şi se taie cubuleţe mici. Ardeiul se spală, se curăţă de seminţe şi se taie cubuleţe.

Se curăţă peştele de oase, se îndepărtează pielea şi se mărunţeşte. Ouăle se taie cubuleţe şi se amestecă cu toate ingredientele. Se condimentează compoziţia cu sare, piper şi cu tarhon mărunţit.

Se taie lipiile pe jumătate şi se umplu cu compoziţie.



Recente

cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg
zacusca de vinete horia virlan shutterstock 1824405308 jpg