Salată cu şuncă, brânză şi portocale

salata sunca branza portocale jpeg

Gata în numai un sfert de oră, această salată poate fi o cină apetisantă sau starterul unui meniu de prânz.

Ingrediente (3 porţii)

300 g şuncă de pui 150 g brânză cu mucegai (sau telemea de oi) frunze de salată verde 200 g caşcaval 1 ardei gras roşu mai mare 1 portocală 2 linguri ulei sare piper zdrobit şi măcinat

Mod de preparare

Aşezi frunzele de salată spălate şi uscate ­într-o salatieră. Amesteci caşcavalul tăiat bastonaşe subţiri cu şunca de pui tăiată şuviţe, cu fâşii de ardei gras şi cu bastonaşe de brânză. O jumătate de portocală o desfaci felii şi le cureţi de pieliţa albă.

Separat, amesteci uleiul cu zeama de la jumătatea de portocală rămasă, sare şi piper, după gust, şi asezonezi ingredientele deja amestecate. Aşezi totul deasupra salatei verzi, pui feliile de portocală şi presari piper boabe zdrobit.



Recente

img 1 jpeg
cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg