Somon cu pesto şi roşii

Pesto Baked Salmon jpeg

Combinaţia de pesto, roşii şi somon este câştigătoare. Iar noi promitem că vei iubi rezultatul!

Pentru 2 porţii Preparare 30 minute

Ingrediente

400 g file de somon, cu tot cu pieliţă

2 linguriţe zeamă de lămâie

1 linguriţă muştar

2 linguri pesto

6 feliuţe subţiri de roşii

sare

piper

câteva frunze de busuioc tocate, pentru ornat

Mod de preparare

Încingi cuptorul. tapetezi o tavă cu foaie de copt unsă cu ulei. Pui fileurile de somonîn tavă. Stropeşte peştele cu zeamă de lămâie şi presară sare şi piper.

Unge jumătate de linguriţă de muştar şi una de pesto pe deasupra fiecărei bucăţi de peşte. Apoi aşezi peste felii de roşii şi presari piper şi frunze de busuioc tocate. laşi la copt 20-25 de minute sau până când intră uşor furculiţa în peşte.

sursa: http://yummyaddiction.com