Somon la cuptor cu cremă de brânză şi mărar FOTO
Această reţetă de somon la cuptor cu cremă de brânză şi mărar este suculentă şi absolut revigirantă. Asezonarea cu mărar şi lămâie aduce preparatul aproape de perfecţiune. Este foarte aromat, iar întreaga familie şi prietenii se vor bucura de un rezultat bun de să te lingi pe degete, nu alta!
Somon la cuptor cu cremă de brânză şi mărar - Ingrediente (4 porţii)
1 kg file de somon, fără pieliţă sare piper 200 g ceremă de brânză la temperatura camerei 1/2 lămâie 1 lingură mărar proaspăt tocat
Somon la cuptor cu cremă de brânză şi mărar - Mod de preparare
Încingi cuptorul. Presari sare şi piper peste bucăţile de peşte.
Într-un vas, amesteci crema de brânză, cu mărarul tocat şi storci jumătate de lămâie.
Aranjezi fileurile de somon într-o tavă. Ungi cu cremă, în mod egal, pe toată suprafaţa fileurilor.
Laşi la cuptor 35-40 de minute sau până când somonul este uşor de rupt cu furculiţa. Poţi servi cu o porţie de orez ori de legume.
sursa: grabandgorecipes.com