Sufleu de caşcaval

sufleu cascaval shutterstock 96262523 jpeg

Uşoare, delicate, preparate în timp-record, sufleurile se pot servi în meniuri obişnuite, dar sunt la fel de apreciate şi în meniurile mai pretenţioase. Unul dintre acestea este sufleul de caşcaval.

Ingrediente

200 g caşcaval 100 g telemea de oaie 5 ouă 250 ml lapte dulce 2 linguri unt 2 linguri rase de făină 1 praf de sare

Mod de preparare

Desfaci făina în lapte, adaugi pe rând gălbenuşurile, apoi telemeaua şi caşcavalul rase. Amesteci totul foarte bine.

Separat, baţi albuşurile spumă tare împreună cu un praf de sare, apoi le încorporezi uşor în compoziţia de gălbenuşuri, amestecând cu furculiţa de jos în sus,

pentru a păstra compoziţia bine aerată.

Torni compoziţia într-o formă unsă generos cu unt şi o introduci în cuptorul preîncălzit pentru circa 35-40 de minute. În primele 15 minute, focul trebuie să fie

mai puternic şi nu se permite deschiderea cuptorului, apoi focul se lasă la temperatură potrivită, până când sufleul se rumeneşte frumos deasupra.

sursa foto: Shutterstock



Recente

cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg
zacusca de vinete horia virlan shutterstock 1824405308 jpg