Tagliatelle cu scoici şi ciuperci

tagliatelle scoici ciuperci jpeg

Pentru o cină la care ai invitaţi, aceste preparat este ideal. Veţi avea parte, astfel, de o seară reuşită!

Dificultate mică Preparare 40' Pentru 4 porţii

Ingrediente

200 g carne de scoici

300 g ciuperci champignon mici

400 g paste (de preferat tagliatelle)

2 linguri ulei de măsline

2 linguri smântână

1 lingură de unt

1 ceapă mică

1 căţel de usturoi

busuioc uscat

pătrunjel verde

oregano uscat

sare

piper

Mod de preparare

Cureţi ceapa şi ciupercile, le tai felii subţiri şi le căleşti în ulei bine încins până se înmoaie. Le condimentezi, după preferinţă cu usturoi zdrobit, sare, piper, busuioc şi oregano.

Separat, căleşti scoicile în unt şi la final le combini cu ciupercile. Adaugi smântâna şi dai în câteva clocote.

Fierbi al dente pastele în apă cu sare, le scurgi şi le aşezi pe un platou cald. Torni deasupra amestecul de scoici şi ciuperci şi le serveşti decorate cu frunzuliţe de pătrunjel verde.



Recente

cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg
zacusca de vinete horia virlan shutterstock 1824405308 jpg