Tartă cu legume la cuptor

tarta cu legume la cuptor jpeg

Pentru această tartă cu legume la cuptor trebuie să folosim şi puţin oregano pentru un plus de gust şi de savoare. Dacă îţi place aroma lui îl poţi adăuga în sosurile cu roşii pentru friptura de pui, dar şi în tocăniţe şi în mâncăruri de salate. Oregano dă o savoare specială cârnaţilor şi fripturilor de porc preparate la cuptor.

Tartă cu legume la cuptor - Ingrediente (4 porţii)

2 cepe 3 morcovi 3 cartofi 1 dovlecel 8 ouă 1 cană parmezan ras 1/2 cană lapte 1 lingură unt 1 linguriţă pătrunjel uscat 1 linguriţă oregano sare piper

Tartă cu legume la cuptor - Cum se prepară

Ceapa se toacă mărunt, morcovii şi cartofii se dau pe răzătoarea mare, iar dovlecelul se taie cubuleţe. Toate legumele se sotează în unt şi se condimentează cu sare şi piper. Se toarnă amestecul de legume într-o tavă mai mică, unsă şi tapetată.

Se bat ouăle cu laptele şi parmezanul, se toarnă peste legume şi se presară deasupra pătrunjelul uscat şi oregano. Se coace în cuptorul bine încins circa 35 de minute, la foc

potrivit.



Recente

img 1 jpeg
cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg