Tarte sărate cu brânză şi mere

tarte cu mere si branza jpeg

Dacă nu ai mai gustat până acum această combinaţie, noi îţi recomadăm să o încerci cât mai repede, deoarece este senzaţională.

De ce ai nevoie pentru tarte sărate cu brânză şi mere

1 foaie aluat de foitaj

2 mere

30 g unt

3 cepe

20 ml oţet balsamic

200 g brânză sărată

1 gălbenuş

piper

Cum se prepară tarte sărate cu brânză şi mere

Caramelizezi în unt cepele tăiate feliuţe aproximativ 15 minute. Adaugi oţetul balsamic şi le laşi la răcorit. Descojeşti merele şi îndepărtezi cutia cu seminţe şi cotorul. Porţionezi aluatul de tartă cu gura unei căni şi aşezi deasupra ceapă caramelizată, felii de mere şi brânză sărată sfărâmată. Deasupra presari piper şi ungi marginile aluatului cu ou. Aşezi tartele într-o tavă tapetată şi le dai la cuptor 20-25 de minute. Se servesc calde.

Sursa foto http://blogexquisit.blogs.ar-revista.com

http://blogexquisit.blogs.ar-revista.com