Tort colorat cu struguri

No baked cake with grapes jpeg

O combinaţie incredibil de gustoasă. Încearcă şi tu!

1 tavă Preparare: 70’ Dificultate: mică

Ingrediente

700 g iaurt mai gras

300 g frişcă lichidă

1 plic zahăr vanilat

1 plic întăritor de frişcă

8 linguri zahăr

2 plicuri gelatină

Pentru decor

boabe de struguri

800 ml suc de struguri (opţional compot)

4 linguri zahăr

3 plicuri gelatină

Mod de preparare

Într-un bol mai mare mixezi frişca cu plicul de întăritor. Adaugi treptat iaurtul şi zahărul. Încorporezi apoi gelatina pe care ai preparat-o conform instrucţiunilor de pe plic şi torni compoziţia într-o tavă rotundă cu pereţi detaşabili. Dai la frigider până se întăreşte.

Pui compotul la încălzit, adaugi boabele de struguri, zahărul şi amesteci până se topeşte, apoi dai vasul deoparte. Torni gelatina înmuiată în 150 ml de apă şi laşi la închegat.

Când s-a întărit o adaugi peste compoziţia de iaurt şi frişcă, după care laşi prăjitura la frigider până a doua zi.

sursa foto: Profimedia



Recente

cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg
zacusca de vinete horia virlan shutterstock 1824405308 jpg