Vită cu anghinare la tigaie

vita anghinare tigaie jpeg

Iar eşti pe fugă şi invitaţii aproape că au ajuns la cină? Prepară această reţetă şi vei ieşi imediat din încurcătură.â

Dificultate mică Preparare 50' Pentru 4 porţii

Ingrediente

2 cartofi

1 anghinare mică

400 g carne de vită

7-8 măsline

3 linguri ulei de măsline

150 g telemea de capră sau de oi

pătrunjel şi tarhon

piper

sare

Mod de preparare

Fierbi cartofii în coajă, îi scurgi, îi cureţi de coajă şi îi tai cuburi. Tai carnea cubuleţe mici, şi o prăjeşti în uleiul încins. Adaugi puţină apă, condimentezi cu sare şi piper, după gust, şi ţii pe foc până se pătrunde şi scade sosul lăsat.

Anghinarea o cureţi şi o fierbi separat în apă cu sare (o poţi găsi şi la conservă). Nu trebuie să se înmoaie foarte tare. Când carnea este pătrunsă, adaugi anghinarea tăiată bucăţi, cartofii cubuleţe, măslinele, potriveşti gustul de sare şi piper şi amesteci uşor.

Opreşti focul, adaugi brânza tăiată cubuleţe, presari pătrunjel şi tarhon tocate fin şi laşi să stea un minut ca să se combine aromele, apoi serveşti.

NOTĂ: La acest preparat poţi folosi orice fel de carne îţi place. Anghinarea poate fi înlocuită cu ciuperci.



Recente

cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg
zacusca de vinete horia virlan shutterstock 1824405308 jpg