Vită Stroganoff cu sos de ciuperci, reţeta pas cu pas
O reţetă delicioasă, tăiţeii cu ciuperci şi carne de vită sunt perfecţi pentru cină şi se prepară foarte rapid.
Ingrediente
450 tăiţei cu ou
60 g unt
600 g carne de vită, tăiată bucăţele
1 ceapă, feliată
4 căţei de usturoi, pisaţi
450 g ciuperci, feliate
350 g supă de vită
sos picant, după gust
1 lingură făină
150 g iaurt
pătrunjel
Mod de preparare
Pregăteşti tăiţeii conform instrucţiunilor de pe ambalaj. Condimentezi carnea cu sare şi piper. O rumeneşti într-o tigaie, în puţin unt, câte 3-5 minute pe fiecare parte, până îşi schimbă culoarea. Dai deoparte.
În aceeaşi tigaie, căleşti ceapa, usturoiul şi ciupercile, aproximativ 5-10 minute.
Într-un bol, încorporezi în supa de pui făina şi sosul picant. Torni peste ciuperci, apoi adaugi iaurtul, carnea de vită şi amesteci, încă 3-5 minute, până obţii un sos.
Presari pătrunjel tocat. Serveşti cu tăiţei.
Sursa https://www.gimmesomeoven.com