Vită Stroganoff cu sos de ciuperci, reţeta pas cu pas

taitei cu vita jpeg

O reţetă delicioasă, tăiţeii cu ciuperci şi carne de vită sunt perfecţi pentru cină şi se prepară foarte rapid.

Ingrediente

450 tăiţei cu ou

60 g unt

600 g carne de vită, tăiată bucăţele

1 ceapă, feliată

4 căţei de usturoi, pisaţi

450 g ciuperci, feliate

350 g supă de vită

sos picant, după gust

1 lingură făină

150 g iaurt

pătrunjel

Mod de preparare

Pregăteşti tăiţeii conform instrucţiunilor de pe ambalaj. Condimentezi carnea cu sare şi piper. O rumeneşti într-o tigaie, în puţin unt, câte 3-5 minute pe fiecare parte, până îşi schimbă culoarea. Dai deoparte.

image

În aceeaşi tigaie, căleşti ceapa, usturoiul şi ciupercile, aproximativ 5-10 minute.

image

Într-un bol, încorporezi în supa de pui făina şi sosul picant. Torni peste ciuperci, apoi adaugi iaurtul, carnea de vită şi amesteci, încă 3-5 minute, până obţii un sos.

image

Presari pătrunjel tocat. Serveşti cu tăiţei.

Sursa https://www.gimmesomeoven.com