În cateva minute, ai preparat acest delicios pate de peşte. Poţi face cu el tartine pentru o gustare sau antreuri elegante pentru o petrecere. O soluţie rapidă, când eşti în criză de timp!

 

Ingrediente

  • 1 conservă ton în suc propriu
  • 100 g somon afumat
  • 70 g unt
  • ½ legătură mărar
  • zeama de la 1 lămâie
  • sare, piper, după gust
  • funze de mărar, pentru decor

 

Scurgi foarte bine tonul din conservă şi îl pui într-un blender cu untul, somonul afumat, mărarul, sarea şi piperul. Mixezi până obţii o pastă omogenă şi adaugi zeama de lămâie. Mixezi încă puţin. Somonul rămas îl tai fâşiuţe şi îl încorporezi în amestec, pentru textură.

Serveşti pateul pe biscuiţi săraţi, decorat cu frunzuliţe de mărar.

 

Loading...