Pastele se numără printre cel mai uşor de făcut preparate. Iar combinaţia de sosuri cu care pot fi servite este pentru toate gusturile. Iată cum prepari penne arrabiata de post!

 

  • Pregătire:5 min
  • Porții:3
  • Gătire:20-30 min
  • Timp total:30 min
  • Categorie:fel principal
Ingrediente

½ pungă de paste penne

500 ml suc de roşii

2 linguri ulei de măsline

oregano

sare

busuioc proaspăt

1 ardei iute

2 căţei de usturoi

300 g ciuperci

Mod de preparare

Fierbi pastele conform instrucţiunilor de pe ambalaj. Căleşti în ulei usturoiul pisat, dar nu mai mult de 1 minut. Pui ciupercile tocate şi le laşi 2-3 minute, amestecând constant. Torni sucul de roşii, pui ardeiul iute tocat, condimente după gust şi laşi la fiert câteva minute. Serveşti pastele cu sos şi frunze de busuioc proaspăt.

Loading...
Evaluează articolul