Pilaf cu legume şi cârnaţi afumaţi

1 pilaf jpg jpeg

O reţetă uşor de preparat, pilaful cu legume şi cârnaţi va fi pe gustul întregii familii.

Ingrediente

250 g orez 2 linguri ulei 350 g cârnaţi afumaţi 1-2 ardei graşi, feliaţi 1 ceapă tocată 4 căţei de usturoi, pisaţi 5 linguri pastă de tomate 1 linguriţă boia 1 lingură pătrunjel tocat 300 ml supă de pui sare piper

Mod de preparare

Pregăteşti orezul conform instrucţiunilor de pe ambalaj. Într-o tigaie, rumeneşti cârnaţii tăiaţi bucăţele, în uleiul încins, în jur de 5 minute, pe ambele părţi. Îi scoţi pe o farfurie.

În aceeaşi tigaie, sotezi adeiul gras şi ceapa, 4-5 minute. Amesteci cu usturoiul, încă 1 minut. Condimentezi cu boia, sare şi piper, după gust. Pui compoziţia lână cârnaţi.

Torni pasta de tomate în tigaie şi 50 ml din supa de pui. Laşi pe foc până aproape să dea în clocot. Condimentezi, după gust. Adaugi orezul, cârnaţii, restul de supă, ardeii şi ceapa. Serveşti cu pătrunjel.

Sursa http://lifemadesimplebakes.com