7 greşeli frecvente pe care le facem când punem murături

zeama muraturi jpeg

Murăturile de casă sunt garnituri ideale mai ales pentru mâncarea gătită grasă, însă deliciile în saramură sau în oţet nu sunt atât de uşor de făcut pe cât s-ar crede.

Publicaţia „Bon Appétit” a publicat o listă întocmită de editorul culinar Dawn Perry, cu cele mai frecvente greşeli pe care le facem în pregătirea murăturilor:

1. Le îndulcim prea mult

„Murăturile trebuie să fie acre şi sărate, nu dulci”, precizează Perry, adăugând că nu este nimic în neregulă dacă punem zahăr, însă trebuie urmarită cu atenţie reţeta: unele reţete presupun mai mult de un sfert de cană de zahăr.

continuarea pe adevarul.ro

adevarul.ro

sursa foto: Shutterstock



Recente

cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg
zacusca de vinete horia virlan shutterstock 1824405308 jpg