Alternative sănătoase pentru băuturile carbogazoase

sucuri jpeg

Băuturile carbogazoase nu numai că provocă creşterea în greutate, ci ele au un impact şi asupra ficatului şi inimii. Carbohidraţii şi zaharurile care se găsesc în aceste băuturi sunt dăunătoare pentru sănătatea întregului organism, iar consumul excesiv poate duce la creşterea riscului de obezitate.

Potrivit unui studiu recent, consumul excesiv de băuturi carbogazoase provoacă poftă de alimente nesănătoase şi bogate în zahăr. Din acest motiv, este foarte important să încerci să limitezi consumul de băuturi carbogazoase şi alimente bogate în zahăr şi grăsimi. În schimb, bea apă sau alte băuturi naturale.

Cele mai bune alternative la băuturile carbogazoase sunt:

Sucuri naturale

După apă, sucurile naturale din fructe şi legume sunt cele mai bune alternative pentru băuturile carbogazoase. Substanţele nutritive asimilate de organism din fructele şi legumele folosite în prepararea sucului îmbunătăţesc nivelul de energie şi elimină toxinele acumulate. Castravetele, lămâia, portocala, menta, căpşunile, toate sunt perfecte pentru un suc delicios şi săţios.

Ceai verde

Ceaiul verde este sursă bogată de antioxidanţi, care luptă împotriva mai multor infecţii care pot fi dezvoltate de organism. În plus, ceaiul verde este ideal pentru persoanele care vor să slăbească şi să fie energice. Nu conţine multe calorii, plus că întăreşte sistemul imunitar.

Citeşte mai mult pe clickpentrufemei.ro

Citeşte mai mult pe clickpentrufemei.ro