Ce se întâmplă în corpul tău dacă renunţi la lactate

lapte jpeg

Te-ai gândit vreodată că lactatele îţi pot sabota sănătatea? Până nu am văzut rezultatele mai multor studii în domeniu şi am încercat pe propria piele, nici noi nu am fi crezut că laptele şi derivatele din lapte pot dăuna organismului. Dacă ai curaj să eviţi brânzeturile şi laptele, măcar pentru două săptămâni, vei fi uimită să constaţi că acest gest îţi poate aduce beneficii considerabile, cum ar fi îmbunătăţirea digestiei.

În plus, dacă renunţi la lactate poţi slăbi mai uşor şi scapi de problema coşurilor care apare când te aştepţi mai puţin.

O să-ţi fie puţin dificil să renunţi la aceste produse, mai ales dacă te-ai obişnuit să nu treacă nicio zi fără să mănânci un triunghi de brânza ori să bei un pahar cu lapte. Însă nu este imposibil, iar efortul îţi va fi răsplătit.

Dacă îţi este greu, poţi înlocui iaurtul cu seminţe de in de dimineaţă cu un lapte de migdale sau de soia.

Studiile recente în domeniu arată că tot mai mulţi oameni sunt diagnosticaţi cu intoleranţă la lactoză, o afecţiune gastrointestinală, care se manifestă prin incapacitatea corpului de a digera lactoză, zahărul din lapte.

continuarea pe clickpentrufemei.ro

continuarea pe clickpentrufemei.ro